Frigidere medicale

Information

Oferte speciale

Frigidere medicale

Congelator medical -45, congelator medical -60, ultracongelator medical-86

Frigider farmaceutic

Frigider vaccinuri

Blood bank

Frigidere medicale Există 11 produse.

Subcategorii

 • icelined

  Frigidere Icelined operează cu temperaturi de + 2 ° C până la + 8 ° C pentru depozitarea în siguranță și corectă a vaccinurilor. Seria de unități de încredere sunt făcute pentru condiții extreme și testate pentru a efectua într-un climat cu temperaturi de până la 43 ° C. 

 • Congelator medical -45°C

  Seria de Congelatoare fiabile și ușor de utilizat o temperatură scăzută -45 ° C sunt făcute pentru cercetare științifică pentru depozitarea pe termen lung. O soluție optimă pentru laboratoare și spitale din cauza stabilitatea temperatura de lăzi frigorifice, usor de curatat si multe alte caracteristici.

 • Congelator medical -60°C

  Congelatoare -60 °C. Seria de Congelatoare fiabile și ușor de utilizat o temperatură scăzută -60 ° C sunt făcute pentru cercetare științifică pentru depozitarea pe termen lung. O soluție optimă pentru laboratoare și spitale din cauza stabilitatea temperatura de lăzi frigorifice, usor de curatat si multe alte caracteristici.

 • Ultra Congelator...

  Seria cu un singur compresor de temperatură Ultra Low (ULT) congelatoare -86 ° C sunt făcute pentru cercetare științifică și depozitarea pe termen lung de articole sensibile. O soluție ușor de utilizat și de încredere pentru laboratoare și spitale cu stabilitate de temperatura , ușurința de curățare și multe alte caracteristici.

 • Frigidere pentru farmacii

  Frigidere farmacie funcționează cu temperaturi stabile la + 2 ° C până la + 8 ° C și sunt dezvoltate pentru depozitarea sigură al medicamentelor din farmacii, laboratoare și spitale. Printre multe alte caracteristici, modelele sunt realizate cu un design care economisește spațiul și iluminat cu LED pentru o vizualizare clară a conținutului.

 • Frigider pentru vaccinuri

  Seria MF oferă depozitare pentru vaccin și Icepack ( pinguini )in acelasi timp

  Congelare cu control al temperaturii stabilă în intervalul -18 ° C până la -28 ° C.

  Grosimea izolatiei asigură mentinerea de lunga durata a temperaturii în caz de pană de curent.

 • Frigidere pentru plasma

  Frigidere  pentru depozitare sigură și precisă a pungilor cu  lichid la 4 ° C. Printre multe caracteristici utile SC 290 este echipat cu un mâner ergonomic pentru o mai bună vizibilitate,  aderență și iluminat cu LED pentru o vizualizare clară a conținutului.

Se afişează 1-11 din 11 de articole
Se afişează 1-11 din 11 de articole